top of page
  • Yazarın fotoğrafıMüslüman

HADİ KINAYALIM!

Önce Yahudilerden başlayalım;


Biliyor musunuz?

Yahudiler Hz. Havva'nın yüzünden insanlığın dünya cehenneminde yaşamaya mahkum olduğunu, Ademin "yamuk" kaburgasından yaratıldığı için, dininin eksik, aklının kısa olduğunu, ama bu "kısa akıl" ile "uzun akıllı" Adem'i kandırdığını, muayyen günlerinin acısını kadınların bu yüzden çektiklerini söylüyorlar.

Halbuki biz müslümanların kitabı Kur'an, Adem ile Havva'nın birlikte aldandıklarını, kadınların bu hallerinin "rahatsızlık" olduğunu söylüyor. Müslüman ile Yahudi farkını görün! Müslümanların bunlara inanması mümkün değildir!!!

Biliyor musunuz?

Yahudiler insanlığın kardeş kardeşe evlilik (Ensest) yoluyla ürediğini söylüyorlar. Bu ne "iğrenç" bir bakış açısı! Halbuki biz müslümanların kitabında "Allah'ın yasalarında bir değişiklik göremezsin" der ve Allah'ın "insanlar" topluluğu yarattığını, insanları birbirine eş olarak ısındırdığını söyler. Kardeş kardeşe insanları evlendirmek zorunda kalacak kadar aciz bir İlah'ın müslümanlar tarafından tasavvur edilmesi mümkün olmadığı gibi, Yahudilerin bu tezini alıp yaradılış ayetlerini tefsir etmeleri de mümkün değildir!!!


Biliyor musunuz? Yahudiler lohusa kadınlara ibadeti yasaklar. Bu kadınlar 60 gün murdar sayılırlar.

Biz müslümanların kitabında böyle birşey yoktur. Peygamberin sözlerinde bile bulunmamaktadır. Müslümanlar doğum yapmış bir kadını asla ibadet etmekten mahrum etmezler! Yahudiler ne kadar kadın ve insanlık düşmanı!!!

Müslüman bundan Allah'a sığınır ve doğum gibi bir sancı sonucu kadınlara birde ibadet yasağı koymaz!!!


Biliyor musunuz? Yahudilerin bizim hadis kitaplarına tekabül eden Mişna'sında, "Kim kızına Tevrat öğretirse ona kötü birşey öğretmiş olur" yazar. Düşünsenize, eşi okur yazar olan, kadınlara okuma yazma öğreten islam peygamberi, "kızlarınıza okuma yazma ve kur'an öğretmeyin!" demiş olsun! Buna hiç bir müslüman inanmaz! Hiç bir "hadis" kitabında ve hiç bir mürşidin dilinde bunu göremez siniz!!!

Yahudiler ne kadar kadın ve insanlık düşmanı!!! Oysa Müslümanlar!...

Şimdi Hristiyanlara gelelim;


Biliyor musunuz? Hristiyanlıkta ruhban sınıfı vardır! Mabetlerde tevbe kabul edip günah çıkarırlar!

Biz müslümanların kitabında tevbeleri yalnızca Allah'ın affedeceği yazar. Hiç kimse Allah ile kul arasında kendine bir pozisyon edinip tevbe komisyonculuğu yapmaz! Müslüman bilir ki, Allah kimin ne olduğunu herkesten iyi bilir ve hiç kimseyi kimseden sormaz!


Biliyor musunuz? Hristiyanlar İsa'nın geri geleceğini, dünyayı kötülükten kurtaracağını söylerler.

Müslümanlar ise son peygamberin Hz. Muhammed olduğunu, hiç bir ölmüş veya doğacak peygamberin olmayacağına inanırlar. Çünkü kitaplarında son peygamberle birlikte dinin tamamlandığı yazar. Müslümanlar bu Hristiyan saçmalığına asla inanmazlar!!!


Biliyor musunuz? Hıristiyanlar "İsa olmasaydı yerler gökler yaratılmazdı! Onun hürmetine yaratıldı her şey!" derler. Fakat müslümanların kitabında "Ben cinleri ve insanları ancak bana kulluk etsinler diye yarattım" buyurur Allah.

Müslümanların Allah'a muhalefet edip "Levlekâ levlâk....." diye başlayan bir söze inanmaları mümkün değildir!!!


Ve Yahudiler, Hristiyanlar, peygamberlerini Allah ile eşitlerler! Biri peygamberine Allah ile güreş tutturur!.. Hatta Allah'ı yendirir! Öteki "Allah'ın oğlu" ilan eder!

Düşünsenize! Bir müslüman tüm bunlardan münezzeh olan alemlerin rabbiyle görüştüğünü iddia etsin ve diğeri "Muhammed eşittir Allah!" desin (hâşâ)Bu mümkün değildir!!!


Çünkü müslümanlar, Allah'ın yarattıkları arasında hiçbir şeye nisbet edilemeyeceğini bilirler.. Ve İhlas suresini günde en az birkaç defa namazlarında okurlar!


Müslüman olmak ne büyük şeref! Ve muharref kitapların müntesibi olmak ne büyük bir yanılgı, ne büyük bir zillettir!..


Hadi Yahudi ve Hıristiyanları Allah'ın dinine muhalif sözler söyledikleri ve Allah adına paralel din uydurdukları için kınayalım! Ve Müslüman olduğumuz için hamd edelim.

Ramazan Yaman

16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

19

bottom of page